top of page

De 3 værste ting du kan gøre, for at vedligeholde indre uro og angst


Kend sandheden og find fred (varigt.)


Måske leder du også med lys og lygte efter en løsning til at slippe af med indre uro og angst?

Måske føler du, at du har prøvet alt og intet virker varigt?

Måske har du opgivet at finde indre ro, og slået dig til tåls med, at angst er noget, du må lære at leve med?


Men bare rolig. Jeg ved om nogen, hvor invaliderende det er at leve med angsten hængende som en trussel over hovedet, der kan bryde løs, når man mindst venter det.


Men jeg har langt om længe fundet løsningen.

Og den vil jeg gerne give videre til dig.


En tilgang til angst, som jeg er ret sikker på, du ikke har prøvet før. Og ret sikker på, at du måske vil tvivle, når jeg fortæller dig, at det virker for alle.


Min metode, som jeg kalder for mirakel-metoden virker for alle, fordi den arbejder på det universelle plan i dig. Det eneste, det kræver er, at du er åben overfor en ny og anderledes måde at se på din angst på. Og at du er nysgerrig på, at høre den universelle sandhed om din krop.


Den sandhed, der er sand for os alle, og derfor virker på alle. Derfor kalder jeg denne sandhed for en af de universelle sandheder, som ingen af os mennesker har lært hjemmefra.


Den sandhed som kan hjælpe dig til et liv fuldstændig fri for indre uro og angst.

Den sandhed, som kan hjælpe dig til et liv med så meget dyb indre ro og fred, som du nok aldrig har oplevet før.

Ligesom den har gjort for mig og mine klienter.


Og nu kommer jeg til de 3 værste ting, du kan gøre, hvis du ønsker at slippe af med uro og angst varigt.


1. Lede efter en årsag til angsten

2. Tro på at den er virkelig

3. Prøve at flygte fra den.


De 3 ting, du kan gøre i stedet, for at finde varig fred over tid:


1. Stop med at tro på, at din angst stammer fra noget i fortiden. Det er en universel sandhed, at der kun findes NU. Derfor kan angsten ikke stamme fra fortiden.

2. Stop med at tro på, at angsten er virkelig. Det er en universel sandhed, at der kun findes kærlighed, derfor kan angst ikke være virkelig.

3. Stop med at prøve på at slippe af med angsten. Angsten er ikke virkelig, så hvis det er sandt, at den ikke er virkelig, flygter du fra noget, der ikke er der. Det giver jo ingen mening.


Det er ovenstående 3 ting, der vedligeholder angsten i dig.


Måske tænker du at, jamen jeg kan da ikke bare ændre min tro på at angst ikke er virkelig. Jeg kan jo mærke angsten hele tiden. Hvordan kan noget mærkes så tydeligt, hvis det ikke er virkeligt?


Ja, det er også ubegribeligt. At noget der ikke er virkeligt, kan føles så virkeligt. Men prøv at tænke på, at når du ser en uhyggelig film, så ved du jo godt med din hjerne, at det bare er en film.


Men alligevel mærker du måske hjertebanken og holder vejret ind imellem, som om det virkelig foregår.


Så ja, det ER muligt at mærke sindssyg invaliderende uro og angst, selvom den ikke er virkelig.


Det er din bevidsthed, der er programmeret til at afspille film fra din fortid, der gør, at du bliver ved med at være bange. Og når alle folk rundt om dig, lever med de samme film i deres bevidsthed, så bekræfter de dig jo i, at angsten er virkelig.


Omverdenen af læger og behandlere bekræfter dig i, at angsten er virkelig, og at du skal vide, hvorfor du er bange, og at du skal aflede dig selv fra at mærke den.


Det er derfor, du ikke slipper af med den varigt.


Vi er alle programmeret med egobevidsthed, som får os til at se syner og spøgelser alle vegne. Men de er ikke virkelige.


Så selvom det lige nu kan være fuldstændig umuligt at forestille dig, at når du stopper med at tro på, at angsten ikke er virkelig, at så FORSVINDER den som dug for solen, så er det virkelig sandt.


Når du møder angsten med sandhed, kan angsten ikke leve videre i dig. Så svinder angsten ind for til sidst at forsvinde og aldrig vende tilbage.

Første skridt til at slippe angst (varigt) er, at begynde at fortælle dig selv sandheden. du må også arbejde med at ændre din tro. Det gør du på følgende måde:


Først må du tage en beslutning om, at du vil stoppe med at tro på, at angst er virkelig.


Derefter må du hver gang du mærker angsten og uroen, huske at fortælle dig selv at den ikke er virkelig. Hver gang du mærker angsten og uroen komme, må du sige til dig selv, at der ingen årsag er til den. Hver gang angst og uro dukker frem, mår du vælge at tillade den at være der, ved at mærke den fuldt ud.


Hvis du synes det lyder svært og uforståeligt, kan du vælge at være med i mirakel-klubben, hvor der allerede ligger en manual til, hvor du skal starte og hvor jeg giver dig individuel vejledning udfra lige præcis din historie, så du ikke overvælder dig selv.


Små skridt i den rigtige retning, vil føre dig til varig fred og glæde over tid.

I mirakel-klubben hjælper jeg dig med at huske sandheden om, hvem du virkelig er, så du kan få healet fortidens smerte og opdage at livet kan føles let og ubesværet.


Jeg har hjulpet mange kvinder med at slippe uro, stress og angst ved hjælp af mirakel-metoden og mine universelle guidede healings-øvelser.


Jeg gør det ubegribelige, begribeligt for dig.


Kommentare


bottom of page